Atelierul de Termopane Bucuresti

Solutii complete pentru reparatii, modificari, adaptari termopane, plase insecte sau termopane noi .

 

Te poti baza pe o garnitura termopan ieftina?       De cand majoritatea persoanelor poseda la ferestrele locuintelor personale termopan, incent incet se dezvaluie si o latura "intunecata" a acestor sisteme de termoizolare si anume ca, nu sunt indestructibile si, din pacate, ca oricare alt lucru, si termopanele se strica si defecteaza. Pe langa reglajele periodice care trebuiesc aplicate balamalelor si sistemelor de inchidere, la termopane se mai strica si se remediaza doar prin inlocuire sticla si garniturile. Astazi vom trata subiectul defectarii si inlocuirii corecte a garniturilor geamurilor termopan.

Cand se strica o garnitura geam termopan?


      O garnitura termopan se defecteaza, defapt distruge, odata cu varsta. Fiind produsa din cauciuc aceasta imbatraneste de timp sau sub actiunea unor factori externi printre care enumeram: expunerea in soare puternic, curatarea cu solutii pe baza de clor sau acide, nivelul de poluare din zona unde se afla montata fereastra (aproape de zone industriale sau langa artere intens circulate). Perioada de viata medie pentru o garnitura de geam termopan din cauciuc sintetic (EPDM) este in medie de 3-4 ani dar intalnim cazuri in care garniturile sunt uzate dupa doar doi ani de la instalare sau, la polul opus, la 10 ani de la instalare.

Cum se defecteaza o garnitura geam termopan?


      Defectele aparute la o garnitura geam termopan sunt vizibile in principal in zilele cu vant, atunci cand curentii de aer patrund prin fereastra ca si cand aceasta ar fi deschisa. O garnitura ce a ajuns la limita maxima de viata se strange, se contracta, micsorandu-si dimensiunile. In acest fel, nu se mai efectueaza corect contactul dintre aceasta si termopan, ramanand spatii prin care patrunde frigul si se pierde caldura.  O garnitura imbatranita chimic (poluare, substante de curatire puternice...) se recunoaste deoarece este macerata si macinata si suprafata ei nu mai e lucioasa. Daca este stearsa, garnitura lasa urme negre pe laveta semn ca este macinata si se descompune. Aceasta garnitura trebuie neaparat inlocuita pentru a se evita degradarea in totalitate fapt ce duce la infundarea canalului de montaj ce rezulta la imposibilitatea montarii unei garnituri noi in viitor.

Preturi garnituri geamuri termopan


      Pe piata din Bucuresti sunt prezente o multitudine de tipuri si modele de garnituri iar plaja de preturi este destul de variata. Daca doriti sa efectuati lucrari de inlocuire garnituri la geamurile termopan va recomandam sa nu alegeti o garnitura cu un pret mic datorita calitatii obscure care aceasta o prezinta. Un pret al garniturii mai mare se traduce printr-un material mai de calitate.  Varful in acest domeniu il reprezinta garniturile pentru geamuri si usi termopan tipul Ultra 9000 produse din cauciuc natural ultrarezistente sau gama Ultra 6000 produse din cauciuc sintetic de prima mana. Garniturile pentru ferestre termopan obscure, fara nume, sunt produse in cea mai mare parte din cauciuc sintetic reciclat provenit defel din recuperari de anvelope auto uzate....

Garnitura geam termopan ieftina


      Rezumat, face exact cat costa. Cateodata si mai putin. Atunci cand garniturile de la ferestrele termopan sunt uzate si necesita inlocuite trebuie sa luati in calcul si confortul termic pe care l-ati pierdut si, desigur factura la incalzire a carei valoare a crescut. O garnitura termopan ieftina va ameliora pierderea termica pe o perioada scurta si e foarte probabil ca la extreme termice (zile foarte geroase iarna sau caniculare vara) garniturile ieftine sa isi piearda partial sau total proprietatile de izolare. Sfatul nostru este ca atunci cand va hotarati sa intreprindeti o actiunde de schimbare garnituri la geamurile termopan sa nu va orientati asupra celor ieftine deoarece economia pe care initial o faceti cu achizitia va fi pierduta intr-un timp relativ scurt.

Doresti sa te convingi de proprietatile superioare de etansare a garniturilor tip Ultra 9000? Programeaza online vizita unor tehnicieni UltraPVC Romania pentru un montaj ultra-rapid si ultra-profesional!!
Programeaza montaj ULTRA 9000
Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000