Atelierul de Termopane Bucuresti

Solutii complete pentru reparatii, modificari, adaptari termopane, plase insecte sau termopane noi .

 

Reparatii termopane, service termopane, revizii termopane Bucuresti

Reparatii termopane

     Compania noastra este lider de top in serviciile de reparatii termopane oferite publicului larg in municipiul Bucuresti. Experienta impreuna cu personalul calificat de care dispunem fac ca produsele si reparatiile prestate de noi sa fie la cele mai inalte standarde calitative satisfacand astfel si pe cei mai exigenti clienti.

Ce servicii de reparatii termopane oferim

     Structurate pe doua divizii, cea pentru tamplaria din PVC si cea pentru tamplaria din Aluminiu, echipele noastre de reparatii termopane pot face fata oricarei situatii aparute si pot remedia corect si profesional orice defect aparut la termopane.

plase tantari      Oferim servicii de productie si montaj plase tantari, serviciu ce l-am imbunatatit continuu. La ora actuala, dispunem de cel mai modern sistem de calcul pret plase insecte, prin care va puteti afla pretul plaselor pentru ferestrele caminului dumneavoastra fara ca sa mai fiti nevoiti sa primiti vizita unui tehnician care sa masoare si sa intocmeasca oferta. Mai mult de atat, cu ajutorul sistemului de programari online, puteti sa stabiliti exact cand doriti sa va programati pentru montaj. Inovativ in acest domeniu, oferim si serviciul de "productie instanta" prin care la domiciliul dvs ajunge o echipa complet utilata pentru productia si montajul pe loc a plaselor. Va invitam daca doriti, sa aflati mai multe detalii despre acest serviciu accesand pagina calculator pret plase insecte.

    Servicii de inlocuire sticla termopan. Dispunem de cea mai moderna fabrica de productie sticla termopan cu o capacitate marita astfel incat sa putem trata in cel mai scurt timp orice comanda de geam. Timpii medii de asteptare de la plasarea comenzii de sticla termopan si pana la montajul propriu-zis este de maxim 48h, un timp rapid ce ne recomanda inca de la inceput.

     Referitor la feroneriile termopan, compania noastra are semnate contracte de distributie si acorduri cu principalii producatori de feronerie termopan din Europa astfel ca indiferent de marca feroneriei la care aveti probleme intotdeauna la noi veti gasi rezolvarea. Dispunem de echipe de tehnicieni experimentati ce pot remedia orice defect aparut la feroneria termopan indiferent de natura lui. Detalii suplimentare gasiti in pagina feronerii termopan.

      De curand am lansat serviciul de modificari termopane, in care producem si montam parti ce se deschid (cercevele) in ferestre ce au fost initial fixe. Avem materiale si profile in toate gamele de culori si dimensiuni astfel incat sa putem raspunde solicitarilor de modificare pentru orice model si marca de termopan. Mai multe detalii gasiti in pagina modificari termopane.

    Daca doriti sa fiti preventiv si nu doriti ca ferestrele sau usile termopan pe care le aveti sa cedeze atunci cand va asteptati cel mai putin, compania noastra a introdus serviciul de revezie periodica a termopanelor. Apeland la acest serviciu veti avea siguranta ca ferestrele dumenavoastra functioneaza si etanseaza corespunzator, Mai multe detalii pe pagina de revizie termopane.

   In aceasta pagina am descris succint cateva dintre multitudinea de servicii, produse si interventii pe care firma noastra le are in portofoliu. Va stam intotdeauna la dispozitie pentru detalii suplimentare daca ne contactati folosind una din metodele prezente in pagina de contact.

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000