Atelierul de Termopane Bucuresti

Solutii complete pentru reparatii, modificari, adaptari termopane, plase insecte sau termopane noi .

 

Modificari termopane

Ce cuprinde domeniul de modificari termopane?

      Modificarile ferestrelor si usilor termopan sunt posibile intr-un mare numar de combinatii, profilele termopan fiind foarte versatile din punctul de vedere al modificarii unei structuri de termopan deja creeata si montata. La cererea clientilor nostrii, compania noastra a infiintat in cadrul Atelierului de Termopane Bucuresti serviciul de modificari termopane.

Tipuri de modificari termopane ce pot fi efectuate:

     Mai jos, pentru a nu fi nevoiti sa parcurgeti intreg continutul acestui articol aveti structurat cuprinsul principalelor metode de modificare a geamurilor termopan prezentate aici:

  1. Modificarea sensului de deschidere a ferestrelor si usilor de balcon
  2. Modificarea ferestrelor cu deschidere simpla in deschidere oscilobatanta
  3. Transformarea geamurilor fixe in ferestre complet functionale cu deschidere
  4. Gaurirea geamurilor termopan pentru tubulatura de hota sau centrala termica

      Cea mai frecventa modificare la termopan este aceea de a modifica sensul in care fereastra sau usa de balcon se deschide, de la dreapta la stanga sau invers, indiferent de tipul de feronerie pe care aceasta il are in compozitie. Aceasta operatiune se executa prin intoarcerea cerecevelei (cadrul termopanului care se deschide) si montarea unei feronerii noi pentru sensul nou ales. Feroneriile termopan sunt dependente de sens, astfel ca pentru orice modificare de pe stanga pe dreapta sau viceversa, feroneria actuala nu va mai fi compatibila si va trebui inlocuita. Pentru detaliile de pret va rugam sa ne contactati telefonic sau sa cercetati lista noastra de preturi termopane.

     Alta modificare este adusa ferestrelor termopan ce sunt echipate doar cu deschidere simpla (clasica). Acestea pot fi transformate in ferestre cu deschidere oscilobatanta (care se deschide atat clasic cat si pe spate). Modificarea acestui tip de fereastra este posibila prin montarea unei feronerii oscilobatante. Acest model de feronerie va permite usi de balcon sau ferestrei dumneavoastra sa se deschida atat pe orizontala cat si pe verticala astfel incat sa va puteti bucura de aerisirea eficienta a incaperii fara a va face griji de eventuala patrundere a frigului sau curentilor de aer in exces.

     Modificarea cea mai costisitoare este transformarea unui ochi de geam ce este fix inre-un ochi cu deschidere, cu maner si balamale, cu deschidere simpla sau oscilobatanta. Prin acest tip de modificare, se scoate doar sticla de la fereastra fixa pe care dorim sa o modificam si se monteaza in loc, o cercevea (cadru complet cu feronerie, balamale si sticla) executat pe dimensiunile tocului astfel incat compatibilitatea si functionalitatea sa fie in procent de 100%. Toti clientii nostri care au apelat la acest tip de modificare ne-au relatat faptul ca, nici macar nu se cunoaste ca ferestra lor este modificata, pare ca si cum asa ar fi fost de noua!

     Alte tipuri de modificari termopane ce sunt posibile sunt : gaurirea pentru gaura de hota sau cos de centrala, impartire de sticla, modificare din geam in placa de panel si multe altele. Pentru a va face o impresie completa de cum se poate modifica ferestrele si usile termopan, puteti lua legatura cu unul din tehnicienii nostrii.

      In speranta ca aceasta pagina va lamurit in ceea ce aveati nevoie, va invitam sa vizitati si celelalte pagini ale noastre pline de informatii de real ajutor din domeniul termopanelor.

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000