Atelierul de Termopane Bucuresti

Solutii complete pentru reparatii, modificari, adaptari termopane, plase insecte sau termopane noi .

 

Garnituri Chedere Termopane - 100% Garantate!!!

Garnituri, chedere termopane, ce e cu ele?

Multa lume crede ca garniturile sau chederele termopan sunt facute ca sa reziste o vesnicie, lucru care nici pe departe nu este adevarat. Garnituri, chedere termopan, niste subansamble ale tamplariei termoizolante concepute sa reziste intr-un ciclu de maxim 2 ani in conditii normale atmosferice(ierni geroase, veri calduroase) dupa aceea garniturile sau chederele termopan isi pierd elasticitatea respectiv puterea de izolare fonica sau termica.

Aud afara, e de la garnituri sau chederele la termopan?

Da, este corect, motivul patrunderii sunetului prin tamplaria termopan este cauzata de garnituri sau chedere termopan defecte, uzate care nu mai se pliaza perfect in suprafata de contact cu profilul ajungand astfel sa creeze goluri prin care sa treaca sunetul respectiv vantul.

Cum vad daca garniturile termopan sunt uzate?

Cel mai simplu test pentru a vedea daca garniturile termopan sau chederele termopan ale ferestrelor dummeavoastra sunt uzate este acela de a baga o foaie a4 pe tocul ferestrei cand aceasta e deschisa, apoi sa o inchideti si in ultima faza sa trageti de foaie. Daca foaia iese cu usurinta inseamna ca chederele termopan implicit garnitura termopan este defecta.

E dificila interventia de schimbare de garnitura termopan?

Deloc, nici dificila nici generatoare de mizerie sau praf. Garnitura termopan se poate schimba foarte usaor fara a fi necesara utilaje sau scule complicate.
Cum pot solicita schimbarea garniturii la termopanele mele?
Foaste simplu, pentru a comanda garnitura pentru termopanele dvs ne puteti contacta la numerele de telefon listate pe acest site. Dispunem de orice tip de garnitura termopan, chedere sau conexe pentru orice marca de profil.
Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000